La-Familia_Kitchen_01

Diversiteit in horecalocaties

Horeca-exploitant CIRFOOD werkt met lokale ondernemers op de campus. Een breed aanbod van smakelijke, verse producten met een steeds wisselend assortiment. Passend bij het internationale karakter van de TU Delft. Naast diverse horecalocaties verspreidt over de campus, krijgt elke faculteit een eigen food & beverage corner – conform de horecavisie.

Een aantal locaties worden verbouwd, om het aanbod zo goed mogelijk te presenteren en de faciliteiten de moderniseren. Deze verbouwingen worden gefaseerd uitgevoerd. Bijna alle locaties hebben inmiddels een opknapbeurt gehad. In de zomer van 2019 is IO aan de beurt gekomen en in 2020 wordt met 3mE de laatste horecalocatie helemaal up to date gemaakt. Tijdens de verbouwing wordt altijd gezorgd voor een alternatief: met een pop-up foodbar of met foodtrucks op de campus.

Thema’s

Verbouwing horeca faculteit BK en TBM

BK
Het restaurant van de faculteit BK is verbouwd tot food & beverage corner ‘plus’; dit betekent naast het basisassortiment ook avondmaaltijden en langere openingstijden. Er is ook een DE Coffee Kitchen (self service) in het Ketelhuis. Het aantal zitplekken in de food & beverage corner blijft gelijk aan het aantal in het huidige restaurant, maar de picknickbanken en verouderde stoelen zijn vervangen door nieuw  meubilair. Daarnaast zijn er aanpassingen gedaan in de espressobar Sterk en is de Starbucks self service espresso corner vervangen door een koffieautomaat van Maas.

TBM
Het restaurant van de faculteit TBM is verbouwd tot food & beverage corner, inclusief een DE Coffee Kitchen (self service). De corner biedt meer zitplekken (33 extra) dan het huidige restaurant en heeft een lounge-achtige opzet.

BK impressie food & beverage corner BK  

Inrichting Aula, EWI en CiTG

Op de locaties Aula, EWI en CiTG blijven de huidige horecavoorzieningen voorlopig bestaan. Wel is het assortiment in overleg met de gebruikers aangepast aan de nieuwe horecavisie, met name: voor ieder wat wils, internationaal, gezond. Ook de uitstraling, sfeer  en setting is aangepast en verbeterd. Tevens wordt er in de Aula middels een pop up concept samengewerkt met lokale ondernemers.

TU DELFT AULA bar_29-3-18 impressie inrichting Aula  

Afronding Coffee & Bikes en food market Pulse

Zomer 2018 is de inrichting en het interieur van Coffee & Bikes afgebouwd en aangepast voor de nieuwe exploitant. In september 2018 is het nieuwe onderwijsgebouw Pulse in gebruik genomen. Daar is ook een food market te vinden met drie counters, vergelijkbaar met de food market in Fellowship in het zuiden van de campus. Het is de bedoeling dat de expoitanten met regelmaat wisselen in een van de drie counters.

Wat is wat?

Food & beverage corner
Een food & beverage corner vind je in iedere faculteit en wordt de ‘huiskamer’ van de faculteit. Het is een plek waar je met medestudenten of collega’s samenkomt om even bij te praten, te overleggen en werken. Het aanbod concentreert zich rondom de lunch. Producten zijn vers, huisgemaakt en gezond (geen frituur, wel oven). Hier vind je een basisassortiment, zoals fruit en salades, brood en beleg, belegde broodjes, panini’s en tosti’s, ovensnacks, soep, zoete en hartige lekkernijen, koffie en thee, zuivel, sappen en frisdrank. Binnen de food &beverage corners kan je een wisselende en gevarieerde producten verwachten die per locatie kunnen verschillen. Alleen bij de F&B corner van Bouwkunde hebben we langere openingstijden en kun je ook warme maaltijden krijgen.
Bij: BK (met warme maaltijd en langere openingstijden tot in de avond), TBM, 3mE, W&I, L&R, TNW Zuid.  RID heeft een onbemande F&B corner, dit betekent dat je zelf afrekent.

Zelfbedieningsrestaurant
Dit is een locatie met een breed assortiment waar grote bezoekersaantallen snel kunnen worden geholpen. Naast kant en klare producten zijn ook veel producten zelf samen te stellen. Er is sprake van een basisassortiment dat wordt aangevuld met specialiteiten van (lokale) ondernemers met specifieke thema’s zoals ‘Hollandse pot, Italiaans, Aziatisch, etc. Je verzamelt zelf wat je wilt hebben en rekent af bij de kassa.
Bij: Aula, faculteit IO tot de verbouwing in de zomer van 2019, faculteit EWI, faculteit CiTG

Foodmarket
Dit is een plek waar je terecht kunt voor allerlei (internationale) warme en koude gerechten. Je vindt er meerdere counters met verschillende (internationale) keukens. De zitjes worden wel gedeeld, waardoor groepen wel bij verschillende counters kunnen bestellen en afrekenen, maar toch gezamenlijk kunnen eten. Periodiek wisselen de ondernemers en het aanbod en kun je weer een andere keuken proberen.
Bij: Fellowship en onderwijsgebouw Pulse

Grand Café
Een Grand Café is een ontmoetingsplek met ruime openingstijden waar aan de bar of aan tafel op basis van een menukaart simpele gerechten gegeten kunnen worden. Dit is een plek die ook geschikt is om met vrienden, collega’s, familie of met (zakelijk) bezoek naar toe te gaan. Je kunt hier ook een klein evenement of borrel organiseren.
Bij: Aula

Espressobar
De plek voor speciale koffie en lekkernijen. In de ochtend kun je er terecht voor een eenvoudig ontbijt en aan het eind van de middag voor een opkikker. Bij de espressobar staat altijd een echte barista. Bij de espressobar Coffee & Bikes kun je niet alleen koffie halen, maar ook je fiets stallen en je fiets zelf of laten repareren.
Bij: faculteit BK – Espresso bar STERK, TU Delft Library – Coffee star, faculteit CiTG – 1e etage, Coffee & Bikes Espressobar en fietsreparatiepunt, faculteit EWI entreehal met koffie kar.

DE Coffee Kitchen
Wil je niet te ver, of is alles dicht? Dan kun je, ook buiten openingstijden van de andere locaties, terecht bij de DE self service coffee corners met espressomachines, waar je contactloos kunt betalen.
Bij: faculteit BK, in Ketelhuis, faculteit TBM in het zitgebied van de F&B corner, faculteit IO begane grond, faculteit CiTG 6 etage, in voormalige rookruimte, faculteit L&R in F&B corner, faculteit TN zuid begane grond, faculteit RID, faculteit W&I VMB6 in F&B Corner, Aula 1e etage nabij collegezalen

Food trucks
Midden in het Mekelpark, tegenover 3mE en TN zorgt een pool van pop-ups, koffie karretjes en Food trucks voor meer diversiteit in aanbod. Iedere werkdag rond lunchtijd staan hier meerdere food trucks in wisselende combinaties.
Bij: Freezone C

Planning

  • verbouwen Bouwkunde en TBM – zomer 2018
  • afronden Coffee&Bikes en Pulse – zomer 2018
  • inrichten aula, EWI en CiTG – zomer 2018
  • verbouwen IO – zomer 2019
  • verbouwen 3mE – zomer 2020

Thema’s

  • Living Campus

Bekijk campusplattegrond

Delen

Deel onze content met anderen

  • Share
  • Tweet
  • Email
Pulse

Pulse

Het jaarlijks groeiende aantal studenten in combinatie met de behoefte aan flexibelere en andersvormige onderwijsruimtes heeft geleid tot de ontwikkeling van het nieuwe onderwijsgebouw Pulse (tussen de faculteiten 3mE en…
Lees meer
Horeca Kluyverpark

Horeca Kluyverpark

Het aantal gebruikers op het zuiden van de campus neemt toe. Dit is het gevolg van de realisatie van Applied Sciences, het aanleggen van het Kluyverpark en de ontwikkeling van…
Lees meer
Coffee & Bikes

Coffee & Bikes

Door de komst van het nieuwe onderwijsgebouw Pulse, het Teaching Lab en ontwikkelingen binnen de faculteit Industrieel Ontwerpen (IO) was er behoefte aan een grotere fietsparkeercapaciteit in deze omgeving. Daarom…
Lees meer