buitengevel Van Mourik Broekmanweg

Restructuring of the office building at Van Mourik Broekmanweg 6

Due to the growth of the faculty of Electrical Engineering, Mathematics & Computer Science, a former TNO office building at Van Mourik Broekmanweg 6 has been renovated. The building from 2002 has been given a thorough makeover.

 

 

Themes

Concentration versus meeting

In the redesign, much attention was paid to the need for privacy and enabling staff to concentrate on work, versus meeting and interaction between users, research groups and departments. An additional entrance has been built on the campus side of the ground floor and atrium as well as a trio of research spaces, a food & beverage area, study spaces and various meeting rooms.

Efficient and flexible
The floor plan and offices have been restructured so as to optimise the number of m2 to contribute to the reduction of inefficient m2 on campus.

A system has been selected whereby dividers can be installed, moved or removed in the office environment depending on changing needs and wishes. Furthermore, the building will be linked to the new education building Echo, where the faculty will have office space.

LVDW180126_MG_5991 Atrium with study workplaces  
LVDW180126_MG_5955 Atrium  
LVDW180126_MG_5942 Meeting room  
LVDW180126_MG_5772 Offices  
LVDW180126_MG_5722 Food & Beverage corner  

Facts & figures

  • Building               28
  • Surface area       10,500 m2

Scheduling

  • Design                      Q2 2016
  • Implementation     Q1 2017
  • Restructuring         Q4 2017
  • In use                       Q1 2018

Themes

  • Research

View campus map

Share

Share our content

  • Share
  • Tweet
  • Email