Studentenhuisvesting (1)_5MB

Studentenhuisvesting

Voor een Living Campus wil de TU Delft meer studentenwoningen krijgen op de campus. Met de groei van het aantal internationale studenten wordt gezocht naar een structurele oplossing voor de huisvesting. Voor internationale studenten voorziet de TU Delft tijdens hun eerste jaar in de huisvesting. Deze taak wordt vanwege de groeiende instroom vanuit het buitenland steeds uitdagender. De vraag en het aanbod voor de komende jaren wordt in kaart gebracht, en samenwerkingen met partners worden gemaakt, om zo te komen tot een structurele oplossing voor de komende jaren.

De TU Delft investeert niet zelf in deze woningen maar werkt in deze huisvestingsopgave samen met ontwikkelende partners, en stelt grond of vastgoed beschikbaar.

Thema’s
studentenwoningen

Facts & figures

• Het maken van een thuis voor de internationale student