Herhuisvesting VLLAIR (1)_5MB

Herhuisvesting VLLAIR

Het Van Leeuwenhoek Laboratory for Advanced Imaging Research (VLLAIR) levert wereldwijd een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van innovatieve microscopen en andere afbeeldingsinstrumenten en levert daarmee een grote bijdrage aan internationaal onderzoek. Momenteel zijn de laboratoria los van elkaar gehuisvest in de faculteit Technische Natuurwetenschappen.

Door de herhuisvesting komen de laboratoria bij elkaar en wordt een eerste stap voor de toekomstige ontwikkelingen gezet. De nieuwe locatie wordt ingericht volgens een nieuw laboratoriumconcept van professor Pieter Kruit. Dit transparante labconcept zal de samenwerking met afdelingen van verschillende faculteiten en met publiek-private partijen stimuleren.

Thema’s
verhuizing
opening-VLLAIR Foto: Robert Moerland
opening-VLLAIR-2 Foto: Robert Moerland