La-Familia_Kitchen_01

Aanpassingen horecalocaties

Met de komst van de nieuwe horeca-exploitant Cormet Enjoy the Good Life is gewerkt aan de invulling van de horecalocaties en de selectie van  (lokale) ondernemers. In samenspraak met medewerkers en studenten van de faculteiten werd het productaanbod ingevuld. Uiteindelijk krijgt elke faculteit een eigen food & beverage corner – conform de horecavisie van de TU Delft.

Om de huidige horecavoorzieningen te laten aansluiten bij deze nieuwe visie en concepten zijn verbouwingen noodzakelijk. Deze verbouwingen worden gefaseerd uitgevoerd. Bij de faculteiten L&R, TNW Zuid en het W&I gebouw van EWI zijn de verbouwingen al afgerond. De horecalocaties in de faculteiten BK en TBM zijn in de zomer van 2018 verbouwd. En bij de faculteiten IO en 3mE vindt de verbouwing in de zomer van 2019 of 2020 plaats.

In de zomer van 2018 stonden er aanpassingen op de planning bij Coffee & Bikes, de aula en de faculteiten EWI en CiTG. Bij de laatste twee betreft het vooral sfeer.

Thema’s

Verbouwing horeca faculteit BK en TBM

BK
Het restaurant van de faculteit BK is verbouwd tot food & beverage corner ‘plus’; dit betekent naast het basisassortiment ook avondmaaltijden en langere openingstijden. Er is ook een DE Coffee Kitchen (self service) in het Ketelhuis. Het aantal zitplekken in de food & beverage corner blijft gelijk aan het aantal in het huidige restaurant, maar de picknickbanken en verouderde stoelen zijn vervangen door nieuw  meubilair. Daarnaast zijn er aanpassingen gedaan in de espressobar Sterk en is de Starbucks self service espresso corner vervangen door een koffieautomaat van Maas.

TBM
Het restaurant van de faculteit TBM is verbouwd tot food & beverage corner, inclusief een DE Coffee Kitchen (self service). De corner biedt meer zitplekken (33 extra) dan het huidige restaurant en heeft een lounge-achtige opzet.

BK impressie food & beverage corner BK  

Inrichting Aula, EWI en CiTG

Op de locaties Aula, EWI en CiTG blijven de huidige horecavoorzieningen voorlopig bestaan. Wel is het assortiment in overleg met de gebruikers aangepast aan de nieuwe horecavisie, met name: voor ieder wat wils, internationaal, gezond. Ook de uitstraling, sfeer  en setting is aangepast en verbeterd. Tevens wordt er in de Aula middels een pop up concept samengewerkt met lokale ondernemers.

TU DELFT AULA bar_29-3-18 impressie inrichting Aula  

Afronding Coffee & Bikes en food market Pulse

Zomer 2018 is de inrichting en het interieur van Coffee & Bikes afgebouwd en aangepast voor de nieuwe exploitant. In september 2018 is het nieuwe onderwijsgebouw Pulse in gebruik genomen. Daar is ook een food market te vinden met drie counters, vergelijkbaar met de food market in Fellowship in het zuiden van de campus. Het is de bedoeling dat de expoitanten met regelmaat wisselen in een van de drie counters.

Planning

  • verbouwen Bouwkunde en TBM – zomer 2018
  • afronden Coffee&Bikes en Pulse – zomer 2018
  • inrichten aula, EWI en CiTG – zomer 2018
  • verbouwen IO – zomer 2019
  • verbouwen 3mE – zomer 2020

Thema’s

  • Living Campus
  • Prettige werkomgeving

Bekijk campusplattegrond

Delen

Deel onze content met anderen

  • Share
  • Tweet
  • Email
Pulse

Pulse

Het jaarlijks groeiende aantal studenten in combinatie met de behoefte aan flexibelere en andersvormige onderwijsruimtes heeft geleid tot de ontwikkeling van het nieuwe onderwijsgebouw Pulse (tussen de faculteiten 3mE en…
Lees meer
Horeca Kluyverpark

Horeca Kluyverpark

Het aantal gebruikers op het zuiden van de campus neemt toe. Dit is het gevolg van de realisatie van Applied Sciences, het aanleggen van het Kluyverpark en de ontwikkeling van…
Lees meer
Coffee & Bikes

Coffee & Bikes

Door de komst van het nieuwe onderwijsgebouw Pulse, het Teaching Lab en ontwikkelingen binnen de faculteit Industrieel Ontwerpen (IO) was er behoefte aan een grotere fietsparkeercapaciteit in deze omgeving. Daarom…
Lees meer